Workshop Tai Chi voor uw personeel / team

 

Het onderscheid tussen plezier en voldoening in je werk en een fijn privéleven is in theorie te maken.  De praktijk van alledag laat zien dat ze elkaar wederzijds sterk beïnvloeden. Dat kan zowel positief als negatief zijn. Ieder, zowel het individu als de organisatie, heeft er belang bij om de balans in evenwicht te houden. Om zo'n balans te creëren, hebben dus beiden de verantwoordelijkheid om daarover met elkaar te communiceren en actie te ondernemen. Elke organisatie dient daarvoor zijn eigen interne vormen te ontwikkelen, passend bij de cultuur van het bedrijf.

 

Tai Chi Tao De Wolden kan daarin het een en ander voor u en uw organisatie betekenen:

  •  workshop Tai Chi :  tijdens uw jaarlijkse personeelsdag een introductie tai chi/qi gong verzorgen in het kader van algemene vitaliteit of rondom een actueel, specifiek thema in uw organisatie. Zo kan ook een serie lessen binnen uw bedrijf een optie zijn.

 

  • Individuele coaching: voor personeel of management. Als transpersoonlijk coach verken ik met u het verband tussen uw bewustzijn, denken, voelen, energie en gedrag in relatie tot werk / privé. Doel om u te ondersteunen hoe u uw leven (weer) in de flow kunt zetten. Tai Chi / Qi Gong zijn daarbij aanvullend.

 

Het  beoefenen en ervaren van tai chi/qi gong laat je naar binnen gaan en opent de stroom van de chi / levensenergie. Dat betekent contact maken met wie je bent en wie/wat je wil zijn binnen de organisatie.

 

In een gesprek verken ik graag met u de mogelijkheden.