Even voorstellen

Mijn naam is Jan van Zoomeren.

Zo'n 15 jaar heb ik Tai Chi beoefend in Lelystad bij Ted Duijvestijn in zijn Tai Chi- school De Witte Kraanvogel. Na de verhuizing in 2006 naar Alteveer in Drenthe ben ik doorgegaan bij Jan Kraak in Zuidwolde. Nog steeds volg ik Tai Chi en Qi Gong lessen om verder te ontwikkelen voor mijzelf en mijn eigen lessen.

Hoewel het leren van de vloeiende bewegingen enige oefening vereist, levert het veel op. Ze zorgen voor balans in mijn lichaam en denkgeest.  Bovendien vind ik het samen beoefenen van Tai Chi heerlijk om te doen; je bouwt met elkaar een bepaalde energie op. Na de les voel je je 'anders' !

December 2016  heb ik de opleiding leraar Tai Chi / Qi Gong afgerond . De  lessen heb ik gevolgd bij De Witte Kraanvogel in Lelystad. Ted Duijvestijn is in die zin mijn grote inspirator.

In het voorjaar van 2018 ben ik gestart met Tai Chi Tao De Wolden; dat valt onder de landelijke  Tai Chi Tao Groep. Verder ben ik aangesloten bij de STN, Stichting Tajiquan Nederland.

Het is fantastisch om les te geven in deze oeroude bewegingskunst uit China; de oefeningen leveren zoveel op voor je totale gevoel van welzijn !

Wellicht ontmoet ik u bij een kennismakingsles! Van harte Welkom !